Komt Dit je bekend voor?

Als ondernemer dacht je de vrijheid te hebben om werk en privé goed te kunnen combineren. Maar nu in de speeltuin is de realiteit anders. ”Mam, kom je met ons spelen?” roepen je kinderen enthousiast. Je wil wel meedoen, maar ineens vraag je je af of die belangrijke klant al gereageerd heeft op je e-mail. “Ik kom eraan, lieverds. Heel even wachten” zeg je, terwijl jij je telefoon uit je tas haalt. Als je even later opkijkt, spelen je kinderen al tikkertje met een van de andere mama’s.

Terwijl je inbox bomvol is, doe jij je laptop toch maar weer dicht om de kinderen van school te halen en naar hockey te brengen. Straks de laptop in het clubhuis openklappen en de de kleine maar weer voor de iPad parkeren, zodat jij je werk nog even verder af kan maken. Je voelt je gevangen, dit is toch bijna niet te doen?

Als externe harde schijf van het gezin regel jij de sociale activiteiten en alles rondom het huis. Je partner doet zijn best, maar hij voert alleen maar uit wat jij hem vraagt te doen. Daarnaast probeer je ook nog een bedrijf te runnen. Eigenlijk kom je uren tekort in de dag. Met een miljoen dingen te doen is elke 5 minuten van de dag gevuld.

Het is drie uur ’s nachts en je schrikt wakker. Je gedachten razen als een flipperkast met teveel ballen. Je wil graag alles perfect doen, maar voelt je gevangen tussen alles wat er thuis en op het werk speelt. En hoe graag je dit ook wil fiksen, je hebt hier de headspace niet voor. Straks gaat de wekker weer. Je haalt diep adem en doet je ogen dicht. Wat een gezeik dit – jij weet heel goed dat je dit zelf moet oplossen. En wat meer tijd voor jezelf moet nemen. Maar hoe dan? En wanneer?

 

Tijdens een lunch met een  vriendin vraagt ze: “Hoe gaat het met je?” In reflex reageer je “Goed, hoor. Maar wel erg druk.” En je doet je best om jezelf niet te verraden, want zo goed gaat het niet met je. Al een tijdje niet. Naar buiten doe je of alles onder controle hebt, maar je weet heel goed dat dit een leugen is. Dat het je niet lukt om van thuis en de zaak beiden een succes te maken, zonder dat je er zelf aan onderdoor gaat.

Hoe zou het voor je zijn als...

Hoe trots zul je zijn als je dit allemaal voor elkaar krijgt?

Dan heb ik goed nieuws voor je…

Dit alles is mogelijk met mijn 1-op-1 coaching traject: 

Dubbel Winnen – Thuis & op Werk’

In 5 maanden help ik je van leven in de spagaat naar een leven waarin thuis en de zaak elkaar versterken.

Wat zit er verder allemaal  in ‘Dubbel Winnen – Thuis & Op de Zaak’?

  • 10 sessies van 75-90 minuten (online)
  • Ondersteunend materiaal (oefeningen, hand-outs, video’s)
  • Huiswerkopdrachten (die je zelf kiest) om je tussen de sessie in beweging te houden

Aan het einde van dit traject:

Is jouw rol als moeder en ondernemer weer 100% in lijn met wat echt belangrijk voor je is (en dat is niet wat je nu denkt dat het is). En dat verandert alles!

Jij bent de beste mama voor je kinderen bent die je in je hebt. En je geniet volop van elk moment dat jullie bij elkaar zijn. Want daar heb je nu eindelijk ruimte voor.

Heb jij het vertrouwen in jezelf hersteld. Geen gestress meer door vergeten afspraken. Geen gesnauw en korte lontjes meer. En dat is thuis te merken: je partner kijkt je weer aan zoals toen jullie elkaar net leerden kennen.

Richt jij je op wat je wil bereiken (in plaats van te vermijden van wat je niet wil) en zet je belangrijke stappen thuis, met je bedrijf en met jezelf.

“Jij gaat lekker, hé?” en je vriendin slaat lachend een om je heen. “Hoezo?” reageer je verbaasd. “Nou, je straalt helemaal.” En trots vertel je over waar je nu staat. Je zit lekker in je vel en thuis loopt het op rolletjes. Bovendien is op de zaak alles onder controle. Er komen mooie dingen aan dit jaar.

Ben jij trots op jezelf omdat het je gelukt is om uit die spagaat tussen thuis en de zaak te komen. En geniet je van de resultaten waar je zo lang naar hebt gezocht.
Dus ’s nachts lig je niet meer wakker van de kopzorgen. Want je hebt de juiste combinatie gevonden tussen je werk en thuis – zonder jezelf uit het oog te verliezen. De basis die je hebt gelegd, helpt je om te werken als je moet werken. Op te laden als je moet opladen. En te genieten als je met de kinderen bent.

Leef je op jouw voorwaarden. Je hebt nu een duidelijke visie en missie. Ook voor de periode na het traject.

Als je nu in de spiegel kijkt, zie je een heldere, stralende blik. Je ziet een vrouw met een missie. Het is je gelukt. Van leven in een spagaat naar dubbel winnen.

De investering voor Dubbel Winnen is EUR 1.750,- exclusief BTW.

Deelbetaling is mogelijk in 4 maandelijkse termijnen van 

EUR 465,50,- ex BTW

Testimonials

Of je nu vast zit in je werk of privé de balans kwijt bent, Ludzer is een fijne coach die je hiermee kan helpen." Het fijne aan Ludzer vind ik dat hij je direct op je gemak laat voelen en je begeleid om zelf tot bepaalde inzichten te komen. In dit traject heb ik veel geleerd over mezelf en ben ik uit mijn comfortzone gestapt waardoor ik een aantal mooie veranderingen heb weten door te voeren. Kortom ik kan Ludzer zeker aanbevelen als coach!”
Karisa Jansen
Karisa

Stuur me een e-mail!