Ervaringen van anderen

"The results have been not only in my personal life but
also my professional life has improved drastically"
Dario Gioffre
Dario Gioffre
High Performance Tennis Coach at Mouratoglou Academy

September 2020 – “The coaching opened up doors to a whole new life. It unleashed a tremendously powerful source of energy. The results have been not only in my personal life but also my professional life has improved drastically. The most important thing is that I fully trust my future. Ludzer is a coach that truly connected with me at a personal level, cared about me and cared about helping me to discover a new way of living. He helped me beyond any expectation I had and I will always be grateful to him. I strongly recommend Ludzer to anyone who wants to embarc on this journey that will be a life changing experience.”

"In dit traject heb ik veel geleerd over mezelf en ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb ik een aantal mooie veranderingen weten door te voeren"
Karisa Jansen
Karisa Jansen
Manager Social Media

Januari 2022 – “Of je nu vast zit in je werk of privé de balans kwijt bent, Ludzer is een fijne coach die je hiermee kan helpen. Het fijne aan Ludzer vind ik dat hij je direct op je gemak laat voelen en je begeleid om zelf tot bepaalde inzichten te komen. In dit traject heb ik veel geleerd over mezelf en ben ik uit mijn comfortzone gestapt waardoor ik een aantal mooie veranderingen heb weten door te voeren. Kortom ik kan Ludzer zeker aanbevelen als coach!”

"De coaching sessies hebben ervoor gezorgd
dat ik meer ben gaan focussen op 'ik' als persoon"
Cyriel van Woerden
Co-Founder Rederij Nassau

Januari 2022 – “Ludzer heeft mij enorm geholpen in een periode die voor mij zowel zakelijk als privé erg lastig was. De coaching sessies hebben ervoor gezorgd dat ik aan mijzelf ben gaan werken en meer ben gaan focussen op ‘ik’ als persoon. Mijn leven was eigenlijk gewoon een kleine puinhoop en met hulp van Ludzer is het mij gelukt hier op een goede manier orde in terug te brengen. Het stellen van mijn prioriteiten, het stroomlijnen van mijn dagelijks leven en mijn financiële beslommeringen en het omgaan met uitdagingen en vraagstukken in mijn werk. Ik heb het in relatief korte tijd allemaal aan weten te pakken en daarmee rust en orde in mijn hoofd weten te scheppen. Ludzer is een fijn persoon om mee te praten. Ik stond er in het begin wat sceptisch in, maar geheel tegen mijn verwachting in heb ik wekelijks opdrachten uitgevoerd en gesprekken gevoerd die echt heel waardevol voor mij geweest zijn. En altijd met veel rust, geduld en respect. Ik heb mij tijdens het hele traject nooit ongemakkelijk gevoeld. Waar ik eerder dacht dat coaching ‘zweverig’ was en ‘niets voor mij’, zou ik het nu eigenlijk iedereen wel aanbevelen. Ieder mens kan hier een hoop uit halen. Daar ben ik nu wel van overtuigd. En ik denk dat Ludzer in zijn manier van coachen een perfecte balans heeft gevonden tussen bevlogen en enthousiast en terughoudend en respectvol.”

"Ik weet zeker dat coaching sessies met Ludzer voor jou ook veel positieve verandering teweeg gaan brengen"
Martin van de Pas
Growth Facilitator @Realize

November 2021 – “Het coaching traject met Ludzer heeft mij veel waarde gebracht. Ludzer stelt verruimende vragen en houdt een spiegel voor. Hierdoor ben ik ieder sessie weggelopen met één of meerdere inzichten die mijn kijk op een situatie veranderden. Doordat Ludzer me elke keer uitnodigde om commitments te maken rondom mijn inzichten, heeft het traject een tastbare impact gehad op mijn leven. Ik weet zeker dat coaching sessies met Ludzer voor jou ook veel positieve verandering teweeg gaan brengen.”

"Ludzer geeft handvatten om zélf de oplossing te vinden. En omdat je deze zelf vindt, is de overtuiging veel krachtiger"
Niels Oosthoek
Niels Oosthoek
Programmamaker/presentator Greedy Guys

Januari 2021 – “De reden dat ik Ludzer inschakelde: Er vonden ingrijpende levensgebeurtenissen plaats. Ludzer heeft me bewustwording bijgebracht in mijn denkpatroon over deze gebeurtenissen. Ik ontwikkel een innerlijke rust, wat ik voorheen niet had. Ludzer geeft handvatten om zélf de oplossing te vinden. En omdat je deze zelf vindt, is de overtuiging veel krachtiger. Ik heb mijn sessies als zeer bijzonder en waardevol ervaren en kan deze dus absoluut aanbevelen aan anderen.
Elke dag na mijn sessie was een bijzondere en alleen een bijzondere dag is het wat mij betreft al waard.”

"Ludzer liet me altijd op m'n gemak voelen"
Jorien van der Burg
Jorien
Coach voor ondernemende vrouwen

November 2020 – “Ludzer liet me tijdens de coaching sessies altijd op m’n gemak voelen, door de open omgeving die hij creëert waarbij er ruimte is om volledig jezelf te zijn. Hij is enorm gemotiveerd als coach, heeft geen oordeel, alles mag er zijn én is ook niet bang om bepaalde vragen te stellen. Hiermee wist Ludzer mij continu uit te dagen om buiten mijn comfortzone te stappen en in actie te komen. Waardoor ik een paar belangrijke veranderingen heb weten te maken.”

"Hij geeft mij als cliënt ruimte voor reflectie en gaat samen met mij op zoek naar de vragen die er echt toe doen"
Gregor Walz - Coachee
Gregor Walz
Eigenaar en Onderzoeker Verwonderzoek

November 2020 – “Ludzer is een professionele en betrokken coach die heel doelgericht te werk gaat. Hij geeft mij als cliënt ruimte voor reflectie en gaat samen met mij op zoek naar de vragen die er echt toe doen. Door zijn coaching heb ik concrete stappen gezet op verschillende vlakken in mijn leven die op dat moment aandacht vroegen. Het voelt alsof we echt samen aan mijn doelen werken, gelijkwaardig en vertrouwd. Daarbij is er ook altijd ruimte voor een grapje en een lach.”

"Zowel op persoonlijk en zakelijk gebied kan
je bij hem terecht. Hij weet je als coach goed
te reflecteren en samen te sparren"
Melvin Spaargaren
Melvin Spaargaren
Centre Director at VIA OUTLETS

Maart 2021 – “Ik kan Ludzer enorm aanbevelen als coach. Zijn programma geeft veel inzichten dmv bewustzijnscreaties. Zowel op persoonlijk en zakelijk gebied kan je bij hem terecht. Hij weet je als coach goed te reflecteren en samen te sparren op onderwerpen die aandacht vragen. Hij is een kritische, toch empathische coach. Kortom een fijn mens die graag andere mensen verder helpt.”

Zie LinkedIn voor meer aanbevelingen

Stuur me een e-mail!