Over mij

Oktober 2018. Compleet overdonderd stond ik met mijn pasgeboren zoontje in mijn armen. En ik voelde gelijk de druk om er een succes van te maken als vader én als ondernemer.

Alhoewel mijn gezinnetje mijn alles was, merkte ik dat het schuurde met mijn ambities als ondernemer. Er zaten al te weinig uren in de dag en met een kind in de mix bleef daar nog minder van over.

Mijn oplossing: nog harder werken. En hierdoor zat ik continu in mijn kop met een bak onrust in mijn lijf.

Altijd in beweging, maar ik kwam geen steek meer verder.

Bovendien was ik niet de vader die ik wilde zijn. En leken mijn zakelijke dromen verder weg dan ooit… 

Maart 2020 – Nederland ging op slot. Na een weekend in de rats te hebben gezeten las ik op LinkedIn een post van een coach. Zijn boodschap: Blijf je liggen of sta je op?

Ik besloot op te staan, schakelde zijn hulp in en mijn leven veranderde voorgoed.

 

HET KEERPUNT

Hoe is het nu?

✅ Ik stopte na meer dan 15 jaar als zelfstandige in de financiële dienstverlening om mijn oude droom op te pakken: coachen.
✅ Van constant in mijn hoofd zitten ervaar ik nu het leven nu zoals het komt. En dat betekent het omarmen van zowel de ups als de downs.
✅ Ik kan nu de vader (van inmiddels 3 jongetjes), man en ondernemer zijn waar ik trots ben.

En tot slot (en zeker niet het minst):

✅ Ik help mede-ondernemers om ook uit die spagaat tussen thuis & de zaak te komen – omdat juist deze jaren de basis voor jouw toekomst zijn!

ALS JE MIJ ZOU KENNEN ZOU JE WETEN DAT IK...

  • Burlingtonsokken (je weet wel met die met dat ruitenpatroon) draag in alle kleuren van de regenboog. Heel handig, want zo raak ik nooit een paar kwijt
  • Zo trots als een pauw ben als mijn jongens (2 en 5 jaar oud) zelf muziek opzetten met scheurende gitaren of een knallende bas. Om ze daarna helemaal uit hun plaat te zien gaan
  • Als jij bij mij thuis de afwas in de vaatwasser stopt ik even later de boel opnieuw inruim. Want er is maar 1 juiste manier is om dat te doen
  • Als ik zou moeten kiezen waar we op vakantie gaan, ik liever 1 week ga skiën dan dat ik 4 weken op het strand lig
  • Hou van Spartaanse toestanden tijdens de wekelijkse zaktraining kickboksen. Heerlijk om het gaspedaal flink in te trappen om daarna drijfnat van de mat af te stappen
 
 

Stuur me een e-mail!